Tuesday, August 24, 2010

Yang kutahu cinta itu indah...

Tak pernah aku membayangkannya
Bila insan sedang patah hati
Kali ini ku rasakan sesungguhnya

Siang hari ku bagaikan malam
Pelangi pun berwana kan gelap
Ini kah yang di namakan patah hati

Tak ingin ku jalani cInta yang begini
Yang kutahu cinta itu indah
Tak ingin ku rasakan jiwa yang tak tenang
Ku mau kau tetap disisiku

Siang hariku bagaikan malam
Pelangi pun berwarnakan gelap
Ini kah yang dinamakan patah hati .....


BY: Afgan Ft Nagita Slavina

-> i juz love dis song..actually br dload kat 4shared..tQ;))..n it was repeatedly again, again and again for many times...n guess wht??suddenly airmata aku keluar..(touching sgt lagu ni)..remind me the past..eventhough its almost 3yrs..its hurt bila patah hati...only ppl yg pernah alami tahu how hurt it is..(sakit sgt2)..nobody perfect..me too..make mistakes and learn frm that, u will get better..(insyaallah) patah tumbuh hilang bganti..ntah bile la nk ade pganti..haha...who?when?where?and how?hanya Allah yg tahu...but inside from my heart...i juz can't!!!until when? i do noe..O.o

Monday, August 23, 2010

Renungan utk bersama...

Tidak perlu mencari teman secantik Balqis,andai diri tak sehebat Sulaiman.Mengapa mengharapkan teman setampan Yusof jika kasih tak setulus Zulaikha.Tak perlu mengharapkan teman seteguh Ibrahim andai diri tak sekuat Siti Hajar dan mengapa di dambakan teman hidup bak Siti Khadijah kalau diri tak sesempurna Rasullulah....

Saturday, August 21, 2010

Sabtu...

sabtu...pg2 lg s usual anta mak aku g dialysis..blk umah bukak fb maen farmville...game yg mjadi feveret since aku join fb ni...so ari2 la aku maen game ni.org kate ape da addict la tu....hahaa..then aku tdo (anak sape la ni..ishk2)
1 hari duduk dirumah...bosannye...seb baik puase...if not da lame aku kuar jln2...hahaha..so keje aku tgk tv jek...haaaa...bab tgk tv ni aku suke...tghari aku layan 1 cite hisdustan ni..tajuknye bmaksud kecurangan...best gak la...eventhough da pernah tgk tp tu da lame...igt2 lupe jek..xpyhla aku cite kan camne...pnjg sgt...3 jam tu cite hindustan...ahakss...but 1 jek aku igt o lesson yg bley dpt frm dis cite...xsume org bley lupekan cinta pertama...tp tu sume da lapuk...skrg ni cari yg baru( cari peganti)... ade hikmah disebalik perpisahan itu...so apelg...find new one lor...hahahaha...;))btol x??
Da abes hindustan...layan plak cite indon..haha...now aku tgh follow cite ni evryday...but biaselah ade tmiss sum story so layan la arini...marathon cinta kirana...sweet sgt...love story...;))so mlm ni xtau ape plak prog...jgn ckp aku kena tgk tv lg...hehehe..ape2 pon hav a great weekend hida...muaxx;))

Friday, August 20, 2010

Menghabiskan waktu2...

huaaargghhh.....
cpt la kul 5.30....wpon supposely aku blk kul 5.00....huhu
konon2 rajin la...(tp mmg pon)..hehe
keje makin btambah...gaji??
bole ke aku handle sume ni??account + h.r/admin....
dahle xde experience...hmmmm...
kt tgk jela smpai end of this mth...
so far aku rase oklah...but tggu jela...mst end mth ni, mst aku serabut...
hahahaa...
ape2 pon perjuangan harus diteruskan!!!
(ade kena mgena ke??)
ooppss...almost 5.30..siap utk balik...yeayy!!!
ciao;))
p/s: nak wish kat dia heppy bufday ke-25..smoga bahagia dgn org tsayang;))

Tuesday, August 10, 2010

Harapan Ramadhan - Raihan feat. Man Bai

Fuhhh...dlm diam da masuk bulan Ramadhan...rasenye sekejap saje nak berpuasa lg...hehehe...mase cepat btol berlalu...besok da nak berpuasa...yeaayy!!!kepada sume kawan2 nak wish korg selamat menjalani ibadah puasa...semoga Ramadhan kali ni membawa kebahagiaan dan keberkatan kepada kite sume...insyaallah..;))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...